برندها

معرفی کامل شرکت والئو

دیسک و صفحه valeo
شرکت valeo

معرفی محصولات والئو ساخت کشورهای مختلف

والئو به جز کشور فرانسه که تولیدکننده اصلی این برند است، در بسیاری از کشورهای دیگر دنیا نیز اقدام به تولید قطعات خودرو تحت برند خود کرده است. این برند به دلیل وجود تحریم ها در ایران نمایندگی ندارد، ولی چیزی که مشخص است یک شرکت داخلی به کمک کشور ثالث این برند را وارد ایران می‌کند. بطور مثال یکی از شرکت های واردکننده در حال حاضر  این محصولات را با لیبل هرینگتون (harrington) وارد کشور می‌کند.

در اینجا به معرفی محصولات والئو ای که در ایران یافت میشود می‌پردازیم:

1. محصولات والئو ساخته شده در فرانسه با بسته‌بندی سبز رنگ و بالاترین کیفیت می‌باشد.

والئو فرانسه

2. محصولات والئو ساخته شده در کره جنوبی با عنوان PHC Valeo و بسته‌بندی آبی رنگ می‌باشد.

والئو کره

 

3. محصولات والئو ساخته شده در ترکیه تحت برند ایساکو (isaco) و سفارش مستقیم این شرکت می‌باشد.

والئو ایساکو ترکیه

تشخیص جنس تقلبی و اصلی والئو

بطور کلی هر محصولی که تقاضای آن بالا برود به همان اندازه جنس فیک و تقلبی آن محصول هم در بازار افزایش پیدا می‌کند. در مورد برند والئو هم این قائده وجود دارد و متاسفانه محصولات غیر اصلی این برند در بازار ایران به وفور یافت می‌شود. در نتیجه توجه داشته باشید که نام خود این برند یعنی Valeo بروی تمامی قطعات و بسته بندی اصلی آن درج شده باشد. همچنین بهتر است حتما از فروشگاه های معتبر جوازدار اقدام به خرید قطعات والئو نمایید.

معرفی کامل شرکت والئو

در سال 1923 والئو در کارگاهی در سنت اوئن (saint-ouen)، در فرانسه، جایی خارج از شهر پاریس شروع به کار کرد. بطوریکه ابتدا با شرکت فرودو (Ferodo) انگلیس به تولید لنت ترمز پرداخت. با گذشت بیش از 90 سال از شروع فعالیت، این شرکت در حال حاضر به یکی از بزرگترین شرکت‌های پیشرو در تامین قطعات خودرو تبدیل شده است. به صورتی که در 33 کشور جهان فعالیت دارد و همچنین با خودروسازان سراسر جهان نیز همکاری می‌کند.

این شرکت همچنین از سال 1923 تا به امروز، همکاری نزدیک خود با خودروسازان و رانندگان را به منظور افزایش ایمنی و کارآمدی وسایل نقلیه، حفظ کرده است. همچنین از زمان شروع فعالیت، توانست با استفاده از خریداری سهام شرکت‌ها و کارخانجات دیگر تنوع محصولات تولیدی خود را بالا ببرد و سهم زیادی از بازار جهانی را در اختیار بگیرد. این مجموعه برای حفظ یکپارچگی کمپانی، سرانجام در سال 1980 میلادی، نام شرکت را Valeo گذاشت. Valeo در لاتین به معنای “من خوب هستم” می‌باشد.

مدیر عامل این شرکت آقای ژاک آشنبروییچ (Jacques Aschenbroich) می‌باشد. او معتقد است که والئو در بازار خودرو‌های هیبریدی، برقی و خودران موقعیت بسیار خوبی دارد.

Jacques Aschenbroich

آقای ژاک آشنبروییچ

در سال 2020 شرکت والئو دارای بیش از 110 هزار کارمند و کارگر، 187 سایت محصولات و 63 مرکز تحقیق و توسعه در 33 کشور دنیا می‌باشد.

نوآوری های والئو

شرکت والئو به دلیل فناوری‌های نوآورانه خود در جهان شناخته شده است. او همچنین تلاش می‌کند تا آنجا که ممکن است این فناوری‌ها را در دسترس مردم قرار دهد. این کمپانی از طریق مشارکت صنعت، دانشگاه و سایر گروه‌هایی که در زمینه خودرو نقش دارند، توانسته است در پیشرفت پروژه‌های تحقیقاتی خود سریعتر به هدف برسد.

یکی از این نوآوری‌هایی که در محصولات خود استفاده می‌کند، سیستمی است که مصرف سوخت خودرو و همچنین میزان انتشار CO2 را کاهش می‌دهد.

همچنین والئو اولین کمپانی‌ای بود که فناوری استپ-استارت (stop-start) را به بازار عرضه نمود.

کارخانه والئو

معرفی کامل شرکت والئو

در سال 1923 والئو در کارگاهی در سنت اوئن (saint-ouen)، در فرانسه، جایی خارج از شهر پاریس شروع به کار کرد. بطوریکه ابتدا با شرکت فرودو (Ferodo) انگلیس به تولید لنت ترمز پرداخت. با گذشت بیش از 90 سال از شروع فعالیت، این شرکت در حال حاضر به یکی از بزرگترین شرکت‌های پیشرو در تامین قطعات خودرو تبدیل شده است. به صورتی که در 33 کشور جهان فعالیت دارد و همچنین با خودروسازان سراسر جهان نیز همکاری میکند.

این شرکت همچنین از سال 1923 تا به امروز، همکاری نزدیک خود با خودروسازان و رانندگان را به منظور افزایش ایمنی و کارآمدی وسایل نقلیه، حفظ کرده است. از زمان شروع فعالیت، این شرکت توانست با استفاده از خریداری سهام شرکت‌ها و کارخانجات دیگر تنوع محصولات تولیدی خود را بالا ببرد و سهم زیادی از بازار جهانی را در اختیار بگیرد. او برای حفظ یکپارچگی کمپانی سرانجام در سال 1980 میلادی، نام شرکت را Valeo گذاشت. Valeo در لاتین به معنای “من خوب هستم” میباشد.

مدیر عامل این شرکت آقای ژاک آشنبروییچ (Jacques Aschenbroich) میباشد. او معتقد است که والئو در بازار خودرو‌های هیبریدی، برقی و خودران موقعیت بسیار خوبی دارد.

Jacques Aschenbroich

آقای ژاک آشنبروییچ

در سال 2020 شرکت والئو دارای بیش از 110 هزار کارمند و کارگر، 187 سایت محصولات و 63 مرکز تحقیق و توسعه در 33 کشور دنیا میباشد.

نوآوری های والئو

شرکت والئو به دلیل فناوری‌های نوآورانه خود در جهان شناخته شده است. او همچنین تلاش میکند تا آنجا که ممکن است این فناوری‌ها را در دسترس مردم قرار دهد. این کمپانی از طریق مشارکت صنعت، دانشگاه و سایر گروه‌هایی که در زمینه خودرو نقش دارند، توانسته است در پیشرفت پروژه‌های تحقیقاتی خود سریعتر به هدف برسد.

یکی از این نوآوری‌هایی که در محصولات خود استفاده میکند، سیستمی است که مصرف سوخت خودرو و همچنین میزان انتشار CO2 را کاهش میدهد.

همچنین والئو اولین کسی بود که فناوری استپ-استارت (stop-start) را به بازار عرضه نمود.

کارخانه والئو

معرفی محصولات والئو ساخت کشورهای مختلف

والئو به جز کشور فرانسه که تولیدکننده اصلی این برند است، در بسیاری از کشورهای دیگر دنیا نیز اقدام به تولید قطعات خودرو تحت برند خود کرده است. این برند به دلیل وجود تحریم ها در ایران نمایندگی ندارد، ولی چیزی که مشخص است یک شرکت داخلی به کمک کشور ثالث این برند را وارد ایران میکند. بطور مثال یکی از شرکت های واردکننده در حال حاضر  این محصولات را با لیبل هرینگتون (harrington) وارد کشور میکند.

در اینجا به معرفی محصولات والئو ای که در ایران یافت میشود میپردازیم:

1. فرانسه محصولات والئو را با بسته‌بندی سبز رنگ و بالاترین کیفیت می سازد.

والئو فرانسه

2. کره جنوبی محصولات والئو را با عنوان PHC Valeo و بسته‌بندی آبی رنگ تولید میکند.

والئو کره

 

3. ترکیه محصولات والئو را تحت برند ایساکو (isaco) و سفارش مستقیم این شرکت می سازد.

والئو ایساکو ترکیه

تشخیص جنس تقلبی و اصلی والئو

بطور کلی هر محصولی که تقاضای آن بالا برود به همان اندازه جنس فیک و تقلبی آن محصول هم در بازار افزایش پیدا میکند. در مورد برند والئو هم این قائده وجود دارد و متاسفانه محصولات غیر اصلی این برند در بازار ایران به وفور یافت میشود. در نتیجه توجه داشته باشید که نام خودِ این برند یعنی Valeo بروی تمامی قطعات و بسته بندی اصلی آن، درج شده باشد. همچنین بهتر است حتما از فروشگاه های معتبر جوازدار اقدام به خرید قطعات والئو نمایید.

محصولات

  • دیسک و صفحه کلاچ
  • لنت ترمز
  • دینام
  • تیغه برف پاک کن
  • کوئل
  • و دیگر قطعات خودرو

برای خرید محصولات valeo و phc valeo اینجا کلیک کنید.

دهه 1920-1950 میلادی - آغاز فعالیت

  • 1923: Eugène Buisson، نماینده فرانسه در لنت ترمزهای Ferodo، کارگاه هایی را در سنت اوئن افتتاح کرد تا به تولید لنت ترمز بپردازد. این کار به تولد شرکتی با نام Société Anonyme Française de Ferodo (SAFF) انجامید.
  • 1932: این شرکت فعالیت های خود را با تولید کلاچ گسترش داد و در بورس اوراق بهادار پاریس ثبت شد. بطوریکه در آستانه جنگ جهانی دوم، تقریباً تمام اختراعات مربوط به کلاچ را در اختیار داشت.
  • 1944: در طول جنگ، کارخانه های نرماندی (Normandy) آن تا حدی تخریب شدند و در جریان آزادی پاریس، کارگاه های سنت اوئن (لنت ترمز و کلاچ) به شدت آسیب دیدند.
  • دهه 1950: این شرکت توانست به تدریج مدرن شود و گسترش بیابد. بطوریکه کارخانه های جدیدی به ویژه در نرماندی (Normandy) و آمیان (Amiens) فرانسه ساخت.
  • 1953: جشن سی امین سالگرد تاسیس شرکت. فناوری کلاچ های این شرکت که بصورت مداوم در حال پیشرفت بود، به اصلی ترین فعالیت تجاری آن تبدیل شد.

دهه 1960-1970 میلادی - گسترش فعالیت در سراسر اروپا

  • 1962: این شرکت، اداره ی کمپانیِ SOFICA را که متخصص گرمایش و تهویه مطبوع با کارخانه ای در Nogent-le-Rotrou فرانسه بود را به عهده گرفت. بدین ترتیب توانست خط جدیدی از تولید سیستم های حرارتی برای خودروها را راه اندازی کند.
  • دهه 1960: افزودن سیستم های روشنایی و پاک کننده به خط تولید. راه اندازی سایت جدید در ایتالیا و اسپانیا
  • 1970: راه اندازی مرکز تحقیقاتی مخصوص سیستم های حرارتی در La Verrière پاریس.
  • 1971: خرید سهام شرکت SEV Marchal.
  • 1974: راه اندازی فعالیت گروه سیستم های حرارتی در سائوپائولو برزیل.
  • 1977: خرید سهام شرکت های Paris-Rhône و Cibié.

دهه 1980 میلادی - تولد والئو و رشد بین المللی

  • 1980: این شرکت به منظور اتحاد کمپانی ها و افراد خود، نام والئو (Valeo) را برای کمپانی خود برگزید. ( Valeo در لاتین به معنایِ “من خوب هستم” میباشد.) – راه اندازی اولین سایت به نام والئو در ایالت متحده آمریکا.
  • 1982: راه اندازی سایت در مکزیک.
  • 1984: خرید سهام شرکت Ducellier و راه اندازی سایت جدید در تونس جهت تولید کلاچ.
  • 1987: خرید سهام شرکت Neiman و شروع فعالیت در زمینه سیستم های امنیتی.
  • 1988: راه اندازی سایت جدید در ترکیه و کره جنوبی.

دهه 1990 میلادی

  • 1992: تاسیس مرکز تحقیق و توسعه در زمینه لوازم الکترونیکی در Créteil پاریس و دیگری در زمینه روشنایی در Bobigny پاریس.
  • 1994-1997: ورود والئو به کشورهای چین، لهستان،جمهوری چک و هند.

دهه 2000 میلادی

  • 2004: شروع فعالیت اولین مرکز تحقیق و توسعه در ووهان چین.
  • 2005: بخش الکترونیک موتور Johnson Controls را خریداری کرد تا کارایی سیستم محرکه خود را برای خودروهای کارآمدتر و اقتصادی تر تقویت کند.
  • 2009: استراتژی شرکت بر دو حوزه اصلی استوار شد:
    1. کاهش انتشار CO2
    2. گسترش در کشورهای در حال توسعه و آسیا.

دهه 2010 میلادی

  • 2011: شرکت تامین کننده خودرو ژاپنی Niles را خریداری کرد.
  • 2013: شرکت والئو 90 ساله شد و فروش جهانی آن رشد چشمگیری کرد.
  • 2015: قرار گرفتن در لیست برترین نوآوران جهانی سال 2015.
  • 2017: مرکز تحقیقاتی valeo.ai شروع به فعالیت کرد. این مرکز تحقیقاتی در قلب پاریس مستقر است و پروژه های تحقیقاتی بلند پروازانه ای را در زمینه هوش مصنوعی به ویژه برای رانندگی کمکی و خودران انجام میدهد.
  • 2018: والئو در زمینه برقی سازی خودرو پیشرو شد. بطوریکه توانست سیستم های برقی خود را روی یک سوم تمام خودروهای جهان نصب کند.
  • 2019: کسب جایزه Research & Development در زمینه فناوری روشنایی هوشمند LED

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *